search
Sök
menu
Meny

Turistbyrå

Jönköpings kommun har tre turistbyråer. Jönköping, Gränna och på Visingsö. Turistbyråerna tipsar om utflyktsmål och bokar boende, evenemang och guider.

Vill du hitta spännande platser att besöka under semestern? Eller är du på jakt efter guldkorn att uppleva? Då hittar du många tips på besöksguiden jkpg.com. Ett antal turistinformatörer och ambassadörer finns till hands för att göra ditt besök här lite extra bra! Turistinformatörerna rör sig ute på stan och svarar när du ringer eller mailar. Vi guidar dig till kommunens pärlor!

Infopoints - bemannade serviceplatser för dig som turistar

På särskilda Infopoints runt om i kommunen finns kartor och annan information samt engagerade ambassadörer att fråga om deras bästa tips. En InfoPoint är en bemannad turistserviceplats, uppmärkt med det vit/gröna InfoPoint-märket. Det kan vara en butik, ett hotell eller en restaurang som kan ge dig turistinformation på plats. 

Alla våra aktuella Infopoints för 2018 är länkade här på sidan. Klicka för läsa mer om respektive plats och aktuella öppettider. Du kan också få personlig turistinformation i Gränna (turistbyrån/Grenna Museum) och på Rosenlund i Kinnarps Arena, hall D.

Vi hoppas du får det riktigt härligt här, välkommen!

Kontakt

Turistinformation

Tfn 0771-21 13 00
Mån-fre kl 10-17
Lör-sön kl 10-16

E-post: info@destinationjonkoping.se