search
Sök
menu
Meny

Krami Jönköping

Krami riktar sig till dig som är 18 år eller äldre. Kravet för att delta i Krami är att du har en vilja till att förändra din livsstil. Det innebär att du säger nej till kriminalitet och missbruk. Målet är att du ska finna, få och framför allt behålla ett arbete.

Att börja på något nytt innebär samtidigt slutet på något annat.

På Krami finns medarbetare från Arbetsförmedlingen, kriminalvården och kommunen som gemensamt arbetar för att ge stöd på väg ut till arbetsmarknaden.

Krami erbjuder också att få ta del av sociala aktiviteter både i och utanför våra lokaler samt på den aktuella arbetaplatsen.

Vägledning och Praktik

Krami startar med vägledning, där du förbereder dig att komma ut på arbetsmarknaden. Förberedelserna ska ge dig ökade insikter om dina egna resurser i relation till yrken, utbildningar och arbetsmarknaden. Tillsammans diskuterar vi också kring förutsättningar och hinder för att uppnå målet med att få, finna och behålla ett arbete.

Efter denna första del följer vanligtvis en period av praktik hos en arbetsgivare. Praktiken kan resultera i att arbetsgivaren anställer dig för en kortare eller längre tid. Under anställningen har du och arbetsgivaren möjlighet att få fortsatt stöd från Kramis personal.

Kontakta Krami

Låter det här som det kan passa dig? Kontakta någon av oss som jobbar på Krami och boka tid för information och studiebesök.

Kontakt

Sebastian Nordh
Handläggare, Socialtjänsten
Tfn 036-10 23 87

Mats Frennvall
Handläggare, Arbetsförmedlingen
Tfn 0104-86 54 19

Anette Persson
Handläggare, Kriminalvården/frivården
Tfn 036-585 06 446