search
Sök
menu
Meny

Var med och håll Jönköping rent!

En man och fem barn plockar skräp i sopsäckar på en strand. I bakgrunden syns öppet vatten.

Nu är det snart dags för den årliga kampanjen Vi Håller Rent, Håll Sverige Rents aktion mot nedskräpning. Runt om i landet plockar förskolor, skolor, föreningar, företag och privatpersoner skräp. Gör det du med! Anmäl deltagande och få gratis material.

Att hålla rent och hjälpa till med att plocka skräp gör vi både för närmiljön och för att visa att nedskräpning inte är okej. Nu är det hög tid för förskolor, skolor och föreningar att anmäla sig för årets Vi håller rent-kampanj!

Anmälan senast 24 mars för kostnadsfritt material

Anmälda förskolor, skolor och barn- och ungdomsföreningar får kostnadsfritt skräpplockarmaterial bestående av sopsäckar, soppåsar samt digitalt pedagogiskt material. Under vecka 14-15 skickas materialet ut till alla som anmält deltagande senast 24 mars. Ett fint pris väntar till den kommun som har flest deltagande barn i förhållande till antal barn i kommunen!

Registrera din skräpplockning

Alla kan delta i Vi håller rent-kampanjen! Företag, privatpersoner och övriga föreningar kan köpa skräpplockarmaterial i Håll Sverige Rents webshop. Samtliga deltagare kan också använda skräpplockarappen Skrappen och registrera sin skräpplockning.

Mer information om kampanjen och anmälan, se länkarna nedan.

Publicerad: 2019-03-12 13.42