search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Grundskollärare

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsBarnarpsskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
Tillträdesdagsnarast
Sista ansökningsdag2018-02-28
Referensnr17-60-0643
Publicerad2017-12-05
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Barnarpsskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
snarast
Sista ansökningsdag
2018-02-28
Referensnr
17-60-0643
Publicerad
2017-12-05

Vilka är vi?
Barnarpsskolan är en trygg och gemytlig skolenhet bara drygt tio minuters bilresa söder om Jönköping. Det finns även en busshållplats i direkt anslutning till Barnarpsskolan. Nya områden bebyggs, samhället växer och därmed även elevunderlaget. Läsåret 2017/2018 beräknas Barnarpsskolan omfatta närmare 370 elever fördelade från förskoleklass till årskurs 6. Här finns en hjärtlig och välkomnande atmosfär!

Vi befinner oss i ett spännande läge då vi nu ska rekrytera nya kollegor till arbetslag 4-6. Här kommer du att få möjligheten att skapa förutsättningar för våra elever och deras lärande. Inom Barnarps skolområde har vi som gemensam målsättning att skapa de bästa förutsättningar för den individuella elevens lärande och vara en tillgänglig skola för alla. Har du rätt moderna tänk för att bidra till Barnarpsskolan 2018?

Vad får du arbeta med hos oss?
Tjänsten innefattar arbete med undervisning samt klassläraransvar i åk 4 eller åk 6. Vi söker dig som vill ta ansvar för en god pedagogisk verksamhet som alltid sätter eleven i centrum. Du är väl förtrogen med läroplanen, LGR 11, och arbetar med självklarhet enligt de direktiv som styr kommunal skola. I tjänsten ingår även mentorskap för elever, dokumentation, uppföljningar, analysarbete m m. Vi ser det som en förutsättning för tjänsten att du har lätt för att samarbeta i arbetslag där olika yrkeskompetenser ingår men att det även är självklart för dig att arbeta självständigt.

Datorer och annan IT-utrustning känner du dig helt bekväm att arbeta med. I alla våra klassrum finns tillgång till interaktiv skärm såsom activboard eller Clever touch. Som lärare använder du dig av Jönköpings kommuns lärplattform Vklass för enkel kommunikation med vårdnadshavare och det är även så du tar del av skolans interna kommunikation och dokument.

Vem är du?
Du har lärarexamen och legitimation i att undervisa till åk 6. Du är trygg i din roll som lärare och de arbetsuppgifter som ingår i uppdraget. Du är en engagerad ledare och bemöter varje elev utifrån dennes behov och ser möjligheter före svårigheter. Vi ser gärna att du har kunskaper om och erfarenhet av barn i behov av särskilt stöd.

Vi söker dig som lockas av utmaningen att tillsammans med oss fortsätta att utveckla arbetet på Barnarpsskolan! Vi hoppas med denna annons att du ska bli nyfiken och höra av dig till oss.

Övrigt
Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Upplysningar
Rektor Eva Engström 036-103908
Biträdande rektor Christian Syversen 036-103911
Lärarförbundet Anna Einarsson 036-103907


Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.