search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Maskinförare

FörvaltningTekniska kontoret
ArbetsplatsGatu o Park/Produktion/Drift/Klämmestorp
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
TillträdesdagEnl. ö.k.
Sista ansökningsdag2019-01-27
Referensnr19-55-0001
Publicerad2019-01-10
Förvaltning
Tekniska kontoret
Arbetsplats
Gatu o Park/Produktion/Drift/Klämmestorp
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Enl. ö.k.
Sista ansökningsdag
2019-01-27
Referensnr
19-55-0001
Publicerad
2019-01-10

Arbetsplatsbeskrivning
Produktion GPS är Tekniska Kontorets utförarenhet vad beträffar drift/underhåll, anläggning av gator, VA-ledningar och parker samt växthusproduktion.

Arbetsuppgifter
Som maskinförare kommer du att ingå i en grupp på 4 personer som skall se till att verksamheten rullar. Som anställd hos oss kommer din huvudsakliga arbetsuppgift att vara hjullastarförare. Du kommer att vara en viktig kugge i verksamhetens uppdrag. Sommartid är dina arbetsuppgifter i första hand att köra lastmaskin vid jordsorteringen på Klämmestorp. Snöröjning är en av våra huvudsakliga uppgifter vintertid och där ingår det att man skall ha beredskapstjänstgöring.

Kompetenskrav
Praktisk erfarenhet inom verksamhetsområdet. God erfarenhet som maskinist med redskap samt B-körkort, vilket är ett krav för tjänsten
C-körkort ses som meriterande.

Övrigt
Medarbetarskap i Jönköpings kommun kännetecknas av:

• Förutsättningar och vilja till delaktighet
• Medvetenhet och ansvar för verksamhetens utveckling
• Professionellt förhållningssätt och lyhördhet
• Strävan efter att öka sin självinsikt och stimulera varandra till ökat samarbete

Upplysningar
Upplysningar 1 Tore Svensson, Produktionsledare 036-10 22 85 
Upplysningar 2 Catrin Wåhlund, Verksamhetschef 036-10 26 72

Facklig företrädare: Kommunal, Carina Gardewall, tel. 036-10 51 00

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Tekniska kontoret
Tekniska kontoret har ansvar för kommunens fasta egendom såsom fastigheter, mark, naturområden, parker, gator, vägar och anläggningar för vatten och avlopp. Vi har också ansvar för avfallshantering, hamnar och parkeringsverksamhet samt planering för kommunens bostads- och markförsörjning.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.