search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare 7-9 NO

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsStadsgårdsskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100
Tillträdesdagenligt överenskommelse, senast 19 augusti 2019
Sista ansökningsdag2019-02-10
Referensnr18-60-1682
Publicerad2019-01-08
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Stadsgårdsskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100
Tillträdesdag
enligt överenskommelse, senast 19 augusti 2019
Sista ansökningsdag
2019-02-10
Referensnr
18-60-1682
Publicerad
2019-01-08

Arbetsplatsbeskrivning
Välkommen att söka tjänst som lärare i NO. Hos oss ingår du i ett arbetslag med flera behöriga lärare som arbetar gemensamt för att gynna elevernas lärande och hälsa. Arbetet sker nära eleverna och i nära samarbete med vårdnadshavare, skolledning och elevhälsoteamets olika kompetenser. Allt för att skapa en helhet för eleven i skolan.

Vi är en 7-9 skola med ca 300 elever. Skolan ligger i området Råslätt, utanför Jönköping och våra elever kommer från Råslätt, Grästorp och Barnarp. På Stadsgårdsskolan är vi skickliga på att möta varje elevs behov och vi har aktivt arbetat för tillgänglighet utifrån pedagogiska avvägningar.  Genom att bygga goda relationer mellan vuxna och elever tror vi att vi kan vara med och lägga en stabil grund för att alla elever ska lyckas. Vårt gemensamma ledord är ”tillsammans”, och vår målbild är att varje personal, elever och vårdnadshavare ska uppleva att de är betydelsefulla och att deras bidrag till det gemensamma arbetet spelar roll.

Arbetsuppgifter
Undervisning i NO och mentorskap för ett antal elever. Beroende på kompetens kombineras detta eventuellt med undervisning i matematik, teknik och elevens val annat ämne. Inom ramen för tjänsten ryms också nära samarbete i ett arbetslag inom en årskurs och gemensam kompetensutveckling på enheten och inom ämnesgruppen.

Kompetenskrav
Behörig, legitimerad lärare i kemi, fysik och biologi. Erfarenhet av motsvarande tjänst är meriterande.

Som person är du kommunikativ och har lätt att bygga relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Vi fäster stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Din förmåga att intressera, entusiasmera och engagera värderar vi högt, likaså din flexibilitet.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Här hittar du hur du ansöker om utdrag ur belastningsregistret.
Ange gärna dina refrenser i din ansökan.
Rekrytering kan komma att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Rektor Marcus Simonsson 036-10 64 32
Bitr rektor Pernilla Hjelm 036- 10 39 10

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.