search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare F-3

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsDalviksskolan
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100%
Tillträdesdag2019-01-01 till 2019-06-30
Sista ansökningsdag2019-01-13
Referensnr18-60-1451
Publicerad2018-12-28
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Dalviksskolan
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2019-01-01 till 2019-06-30
Sista ansökningsdag
2019-01-13
Referensnr
18-60-1451
Publicerad
2018-12-28

Arbetsplatsbeskrivning
Dalviksskolan är en F - 6 skola med vackert naturnära läge på Dalvikshöjden. Våra ledmotiv är trygghet, kunskap och miljö. Vi är möjligheternas skola där vi ser till varje barns behov och förmåga. Här tar alla vuxna ett gemensamt ansvar för alla barn.

Arbetsuppgifter
På Dalviksskolan arbetar vi i F-1, din tjänst är i en åk 1 som samarbetar mycket med förskoleklassen.
Du kan arbeta självständigt och vi ser det som en förutsättning för tjänsten att du även har lätt för att samarbeta i arbetslag där olika yrkeskompetenser ingår. Du är en engagerad ledare och bemöter varje elev utifrån dennes behov.

Kompetenskrav
Vi söker dig som är legitimerad lärare med inriktning mot årskurs F-3 alternativt årskurs 1-6. Grundläggande IT kunskaper är ett krav. Utbildning och/eller erfarenhet av specialpedagogik är meriterande. Du är väl förtrogen med läroplanen, LGR 11, och är trygg i din roll som lärare och de arbetsuppgifter som ingår i uppdraget. Du kan arbeta självständigt och vi ser det som en förutsättning för tjänsten att du även har lätt för att samarbeta i arbetslag där olika yrkeskompetenser ingår. Du är en engagerad ledare och bemöter varje elev utifrån dennes behov. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Upplysningar
Per Johansson, Rektor 106164
Anders Josefsson biträdande rektor 107323
Anna Isidorsson Lärarförbundet 107729

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.