search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Kock till Gjutarens kök

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100%
Tillträdesdagenl överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-01-28
Referensnr18-71-0236
Publicerad2019-01-07
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100%
Tillträdesdag
enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-01-28
Referensnr
18-71-0236
Publicerad
2019-01-07

Vilka är vi?
Vill du vara med och utveckla Sveriges bästa äldreomsorg – välkommen till oss i Jönköping. Vi är 2300 tillsvidareanställda medarbetare med det gemensamma målet att erbjuda våra medborgare ett brett utbud av vård och omsorg av hög kvalitet. Mat och kosthållning är en av de viktigaste delarna i detta arbete.

I våra 20 kök jobbar totalt 130 medarbetare och vi levererar tillsammans i snitt 4000 portioner per dag till våra medborgare i form av måltider i våra egna restauranger och som matkorgar för distribution till enskilda hem. Vi söker nu en kock till Gjutarens kök. Vi på Gjutaren lagar mat till äldreboende, både lunch och kvällsmål, vi har en öppen restaurang och vi lagar lunchportioner till hemmet. Arbetsgruppen består av fyra medarbetare som tillagar god och näringsriktig kost. Vi söker nu en kock som vill bli en del av vår arbetsgrupp. 

Vad gör vi?
Matlagning från grunden och tillagning av specialkoster. I arbetet ingår även att göra viss varubeställning, egenkontroll samt att utföra övrigt förekommande arbetsuppgifter inom storkök såsom disk, städ och servering.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har en kockutbildning och det är meriterande om du har erfarenhet från storkök. Vi söker vidare dig som har ett genuint intresse och känsla för matlagning och viljan att vara med och fortsätta pröva och utveckla nyheter/metoder. För att trivas i rollen som kock tror vi att du är flexibel och initiativtagande. Du ska vidare ha lätt för att samarbeta och självständigt kunna utföra ditt arbete samt ha förmåga att arbeta i ett högt tempo. Ditt fokus är god kvalitet och att du sätter våra gäster i centrum ser vi som en självklarhet.
Vi lägger stor vikt vid personlig mognad.

Vad erbjuder vi?
I våra kök jobbar vi med professionell matlagning på dagtid och med trygga anställningsvillkor. Vi är måna om att våra medarbetare ska må bra och vara friska, varför vi aktivt arbetar efter vår friskvårdspolicy samt erbjuder rabatter inom friskvårdsområdet.

Övrigt
Arbetet är förlagt till dagtid.
Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag.

Upplysning
Kostchef, Madelene Miller 036-10 68 27
Fackliga representanter: https://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.