search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

IT-pedagog/biblioteksresurs

#LI-priority
FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsPer Brahegymnasiet
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2019-01-01 el. enl. ök.
Sista ansökningsdag2018-12-02
Referensnr18-61-0131
Publicerad2018-11-09
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Per Brahegymnasiet
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2019-01-01 el. enl. ök.
Sista ansökningsdag
2018-12-02
Referensnr
18-61-0131
Publicerad
2018-11-09

Vill du vara en del av stans bästa och mest engagerade personalstyrka som motiverar, inspirerar och utmanar dig? Det skapar förutsättningar för en riktigt bra skola där du får kunskaper du har nytta av resten av livet.

Per Brahegymnasiet...
Är en skola som vilar på en historisk grund och som värnar om sina traditioner men som också är innovativ och nytänkande. Skolan ligger centralt i Jönköping med ca 1250 elever och 140 medarbetare. Våra högskoleförberedande utbildningar är EK, ES, HU, NA, IB och SA, yrkesexamen inom HT samt Introduktionsprogram.

Här blandas estetiskt och teoretiskt, olika kulturer och olika bakgrund och vi tror att olikheterna skapar kreativitet. Skolan är organiserad i tre rektorsområden med gemensamma stödfunktioner. Oavsett vem du är, vad du har för mål, vad du är bra på eller var du kommer ifrån har du något att bidra med och kan bli en viktig del av skolan. 

Vi söker dig...
Som vill vara med och driva utvecklingsarbetet inom IKT-området på Per Brahegymnasiet. Tillsammans med vårt bibliotek, skall du planera och utveckla skolans digitalisering och utveckla användandet av IKT i hela skolan. Du kommer att vara en support till elever och personal i förekommande IT-frågor. I uppdraget ingår även att vara resursperson för biblioteket på skolan.

Du är van att jobba både självständigt och som en del i ett team. Tjänsten innebär hög grad av flexibilitet och kreativitet.

Du skall ha...
En dokumenterad pedagogisk högskoleutbildning, samt erfarenhet av undervisning. Du har nyfikenhet och mod, samt erfarenhet av att driva utvecklingsarbete och att leda kompetensinsatser för pedagoger.

Du har god vana och kunskap inom ett brett användningsområde av moderna lärverktyg, samt att du har erfarenhet av utvecklingsarbete inom IKT-området i skolan. Du har en god förmåga att kommunicera i tal och skrift. Eftersom vi har IB-programmet som är internationell utbildning krävs goda kunskaper i engelska. Utbildning inom IT är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

För att underlätta rekryteringen...
Ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Tjänsten är en semesteranställning.

Vill du veta mer?
Utbildningsledare Mikael Willosson - tfn 036-10 69 27
E-post: mikael.willosson@jonkoping.se

Fackliga UBF

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.