search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Kock

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsBäckadalsgymnasiet
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
Tillträdesdag2019-02-01
Sista ansökningsdag2018-11-23
Referensnr18-61-0130
Publicerad2018-11-09
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Bäckadalsgymnasiet
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
2019-02-01
Sista ansökningsdag
2018-11-23
Referensnr
18-61-0130
Publicerad
2018-11-09

Är du utbildad inom kök och servering? Har du nära till skratt? Vill du arbeta i ett härligt team som har en vilja att varje dag göra måltiden till en så bra upplevelse som möjligt? Då är tjänsten som Kock hos oss i skolmåltiden på Bäckadalsgymnasiet någonting för dig!

Som Kock hos oss kommer du att arbeta med matlagning från grunden och tillagning av specialkost. I arbetet ingår även egenkontroll samt att utföra övrigt förekommande arbetsuppgifter inom storkök såsom salladsberedning, disk, städ och servering. Utöver matlagning och servering till skolans elever levererar vi även måltider till andra enheter inom kommunen.

Bäckadalsgymnasiet:
Är den är den yngsta gymnasieskolan i Jönköpings kommun och har sedan start varit en skola där fokus legat på yrkesutbildning, men hela tiden haft inslag av högskoleförberedande gymnasieutbildning. Vi är ungefär 200 medarbetare som tillsammans arbetar för att uppnå Bäckadalsgymnasiets mål och vi har en personalklubb som ordnar olika aktiviteter som bidrar till skolans sammanhållning. Våra värdeord är elevfokus, tydlighet, respekt, höga förväntningar och delaktighet/samarbete. Orden i vår värdegrund ska finnas med i allt vi gör och är länken mellan statliga och kommunala uppdrag och vår vardag. Läs mer om våra värdeord.

Skolmåltiden på Bäckadalsgymnasiet består av två kök, placerade på Åsenvägen och Åsens körgård, Axamo där elva personer för närvarande arbetar. Tillsammans har vi ett nära samarbete med elever, lärare och övrig personal på skolan. Läs mer om Bäckadalsgymnasiet.

Vem är du?
Du har kockutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig samt kunskaper inom specialkost och vi ser gärna att du har erfarenhet från restaurang och/eller storkök. Du har ett genuint intresse och känsla för matlagning. Det är meriterande om du har kunskaper i kostprogrammet MATILDA, är certifierad beställare samt har kunskaper kring e-handel.

Du har lätt för att samarbeta och kan självständigt utföra ditt arbete. Du har även förmåga att arbeta i ett högt tempo. Vi värdesätter noggrannhet, ansvarstagande och serviceanda. Eftersom vi arbetar i team är flexibilitet viktigt och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrigt:
Tjänsten är en semesteranställning. För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Beställ utdrag från belastningsregistret. 
Upplysningar
Kökschef: Margareth Mållberg, tfn 036 – 10 62 48, mail: margareth.mallberg@jonkoping.se

Fackliga UBF

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.