search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Barnskötare, 2 pooltjänster

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsHammardalens förskoleområde
AnställningsformTillsvidareanställning
Omfattning100 %
Tillträdesdag2019-01-07
Sista ansökningsdag2018-11-20
Referensnr18-60-1084
Publicerad2018-11-09
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Hammardalens förskoleområde
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
2019-01-07
Sista ansökningsdag
2018-11-20
Referensnr
18-60-1084
Publicerad
2018-11-09

Välkommen till oss på Hammardalens förskoleområde!
Hammardalens förskoleområde finns i Norrahammar några kilometer söder om Jönköping. Enheten består av Rosengårds förskola och Norrahammars förskola med sammanlagt sju avdelningar. Vi har goda bussförbindelser, närhet till skog, bibliotek, vårdcentral, affär mm

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som pooltjänstanställd i första hand inom vårt förskoleområde. Beroende på hur behov av vikarier ser ut på de olika förskoleavdelningarna kommer du anvisas vart du ska vara aktuell dag. Om vi inte har ett vikariebehov kommer du bokas ut i hela kommunen via utbildningsförvaltningens centrala vikariepool. Detta arbetssätt kräver flexibilitet. Arbetstiden kan förläggas mellan 06.00 och 19.00.

Kompetenskrav
Barnskötarutbildning. Som person behöver du ha en god samarbetsförmåga, vara initiativtagande, ansvarstagande och ha lätt för att knyta nya kontakter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Du hittar ansökan om belastningsregister här.

Tjänsten kan komma att tas i anspråk av inlasad eller övertalig personal.

Välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Johanna Sandwall, Förskolechef tel: 036-10 36 71, johanna.sandwall@jonkoping.se

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.