search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Badmästare

FörvaltningKultur- och fritidsförvaltningen
ArbetsplatsStadsgården
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-11-23
Referensnr18-42-0027
Publicerad2018-11-09
Förvaltning
Kultur- och fritidsförvaltningen
Arbetsplats
Stadsgården
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-11-23
Referensnr
18-42-0027
Publicerad
2018-11-09

Arbetsplatsbeskrivning
Stadsgårdsbadet är ett mindre badhus placerat i en samlad enhet med fritidsgård,bibliotek och bad. På baden i Jönköpings kommun arbetar vi med ett övergripande mål atterbjuda alla besökare en kul och trygg upplevelse.

Arbetsuppgifter
Som badmästare arbetar du med simundervisning, badbevakning, receptionstjänstgöring, vattengymnastik, massage samt skötsel och underhåll av badanläggningen. Hos oss är du med och skapar trivsel och säkerställer tryggheten för våra badgäster. Tillsammans med övrig personal utvecklar du den sim- och badverksamhet vi har idag.

Arbetet innehåller många fysiskt tunga moment, i en arbetsmiljö som är varm, fuktig och ibland bullrig. Det vägs upp av ett roligt och varierande arbete där ingen dag är den andra lik. Du växlar mellan många olika verksamheter och arbetsuppgifter.

Kompetenskrav
Tjänsten kräver gymnasieutbildning med påbyggnad diplomerad massör/simlärare eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig samt godkänt dyk-och livräddningstest.

Det är meriterande med badmästarutbildning/poollivräddarutbildning, vattengymnastikutbildning, gruppträning och receptionsvana.

Du är positiv och flexibel person som är van att kommunicera med olika slags människor och har ett gott bemötande. Du är vidare serviceinriktad, ansvarsfull och har god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Belastningsregister
För att få arbeta med barn och unga måste vi ha ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Beställ ett direkt i samband med att du skickar in din ansökan då normal handläggningstid hos Polisen är cirka 2 veckor. Blanketten för att söka utdraget ur belastningsregister hittar du på Polisens hemsida. Välj registerutdrag för övrigt arbete och kontakt med barn.Om det blir aktuellt med en anställningsintervjuv önskar vi utdraget i ett oöppnat kuvert.

Vi erbjuder bland annat: 
 - Gratis bad och träning på förvaltningens badanläggningar
 - Rabatt på länstrafikens årskort och biobiljetter 
 - Förmånscykel (genom bruttolöneavdrag)
 - En trivsam arbetsmiljö

Övrigt
Arbetsprover tillämpas.Arbetet innebär morgon, kvälls- och helgtjänstgöring.
Vi har rökfri arbetstid/anläggning.

Vi kallar till intervjuer löpande under ansökningstiden.

Upplysningar
Enhetschef Stadsgården: Hugo Ranerås 036-10 66 98,  hugo.ranerås@jonkoping.se
Kommunal: Andreas Klang, 036-372620

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Kultur- och fritidsförvaltningen
Kultur- och fritidsförvaltningen driver, stödjer och främjar verksamheter som bidrar till goda uppväxtvillkor för barn och unga i kommunen, verkar för att erbjuda alla kommuninvånare möjligheter till en rik och aktiv fritid, en god allmänkulturell verksamhet, bibliotek och stöd till kulturföreningar.
Kommunala fritids-, bad- och idrottsanläggningar ryms inom ansvarsområdet liksom föreningsstöd, vissa ungdomspolitiska frågor, samordning av insatser för friluftsliv, vissa folkhälsofrågor, frivilligcentralen, folkbiblioteksverksamhet och allmänkulturell verksamhet som bland annat omfattar verksamhet inom dans, film, kulturarv, offentlig utsmyckning och kultur för barn och ungdom.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.