search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterskor till Kärrhökens äldreboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsKärrhökens äldreboende
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnligt överenskommeölse
Sista ansökningsdag2018-11-23
Referensnr18-71-0219
Publicerad2018-11-09
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Kärrhökens äldreboende
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enligt överenskommeölse
Sista ansökningsdag
2018-11-23
Referensnr
18-71-0219
Publicerad
2018-11-09

Vilka är vi?
Kärrhökens äldreboende ligger på Råslätt, en bit söder om Jönköping med goda bussförbindelser. Boendet består av 48 lägenheter fördelade på sex enheter varav två demensenheter. Det finns ett nära samarbete med olika yrkesprofessioner och vi arbetar med ett fastställt schema dag/kväll/helgtjänstgöring.

Vårt främsta fokus är att erbjuda våra hyresgäster en säker och trygg vård med hög kvalitet. Vi har varje individ i fokus och arbetar med ett aktivt relationsskapade och salutogent kontaktmannaskap utifrån individuella genomförandeplaner. Vi söker nu två medarbetare  som vill vara en del av vårt arbete, en till särskilt boende och en till demensenheten. 

Vad gör vi?
Vi som arbetar på Kärrhökens äldreboende har arbetsuppgifter som bland annat består av att ge individuellt anpassad personlig vård och omsorg samt social stimulans. Vi lägger stor vikt vid medborgarnas integritet och arbetar efter den värdegrund som bygger på individens önskan och förmåga. Vårt uppdrag är att vara professionella yrkesutövare som ska arbeta för att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. Vi har varje individ i fokus och arbetar med ett aktivt relationsskapade och salutogent kontaktmannaskap utifrån genomförandeplaner. Arbetet utförs både självständigt och i grupp.

Vem söker vi?
Du som söker ska vara utbildad undersköterska och det är meriterande om du har arbetslivserfarenheter från omvårdnads arbetet och särskilt demensområdet. Vi värderar personlig mognad då det kan hjälpa dig att förstå situationiner medborgaren kan ställas inför. Som person är du ansvarstagande och skicklig på att planera och strukturera ditt arbete samt har en god framförhållning. Du är även flexibel då arbetets förutsättningar ständigt förändras. Utöver detta är du både självständig och samarbetsvillig då arbetet utförs såväl ensam som i grupp. Dessutom tar du gärna egna intiativ och service ser du som en självklarhet!

Dina egna kunskaper och erfarenheter delar du gärna med dig av och du är öppen för att ta till dig och lära av andra. Då det i arbetet utöver social kontakt och kommunikation ingår dokumentation, krävs att du kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.

Vad erbjuder vi?

  • Gym för personalen på arbetsplatsen
  • Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar
  • Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter
  • Förmånscykel
  • En trivsam arbetsmiljö

Övrigt
Det är två tillsvidaretjänster som ska tillsättas, en på särskilt boende och en på demensenheten. Ange vilken av tjänsterna som du är intresserad av samt önskad sysselsättningsgrad i din ansökan. Arbetet är förlagt till dag/kväll/helgtjänstgöring.Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Enhetschef Madeleine Gustafsson, 036-10 25 02
Fackliga representanter, se www.jonkoping.se/fackligasoc
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.