search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterskor till specialdemensenhet

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare och vikariat
Omfattning100%
TillträdesdagSnarast enl överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-11-28
Referensnr18-71-0217
Publicerad2018-11-07
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare och vikariat
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Snarast enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-11-28
Referensnr
18-71-0217
Publicerad
2018-11-07

Vilka är vi? 
Ramsaygårdens äldreboende ligger vackert beläget vid Vättern, 5 km norr om Jönköpings centrum. Äldreboendet består av fyra enheter, Gläntan, Solbacken, Solhöjden och Utsikten. Ramsaygården är ett boende för personer med svår kognitiv svikt, svåra beteenden och symptom, vi söker nu två nya medarbetare till enheten Utsikten. Utsikten består av 10 lägenheter och vi söker undersköterskor som trivs med att arbeta flexibelt och trivs med ett arbete som är ständigt föränderligt där kreativitet och trygghet i sig själv är av största vikt.

Vad gör vi? 
Vi som arbetar på Ramsaygårdens demensenhet har arbetsuppgifter som bland annat består av att ge individuellt anpassad personlig vård och omsorg samt social stimulans. Vi arbetar efter ett salutogent synsätt, där vi tillvaratar varje individs förmågor. Vårt uppdrag är att vara professionella yrkesutövare som ska arbeta för att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. Vi ska erbjuda stöd och hjälp med hög kvalitet för ett självständigt liv. I arbetet ingår även social dokumentation och aktivt arbete med genomförandeplaner.

Vem söker vi? 
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och vi ser gärna att du har en specialistutbildning inom demensvård samt har erfarenhet av arbete inom demensvården. Som person är du lugn, stabil och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, hitta lösningar på problem och ta egna initiativ. I vårt arbete är samarbete viktigt och därför söker vi dig som har en god samarbetsförmåga. Empatisk förmåga är vidare en viktig faktor i yrket då det hjälper dig att sätta dig in i medborgarnas situationer. Sist men inte minst ska du självklart ha ett genuint intresse för demensvården och arbete med äldre. Vi värderar personlig mognad högt!

Vad erbjuder vi? 
- Ett utmanande och stimulerande arbete i en arbetsgrupp som består av erfaren och extrautbildad personal.
- Arbete på en arbetsplats där personalinflytande är viktigt!
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.
- Förmånscykel.

Övrigt 
I denna rekrytering tillsätts två tjänster, en tillsvidaretjänst med 100% i tjänstgöringsgrad och ett vikariat med 75% i tjänstgöringsgrad. Ange i din ansökan vilken tjänst du är intresserad av.Arbetet är förlagt till dag kväll och helg.Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag.

Upplysning 
Hatun Ceylan, enhetschef tel: 036-10 75 10 
Fackliga representanter: Fackliga representanter

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.