search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till korttidsboende med inriktnining specialdemens

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagSnarast enl överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-11-28
Referensnr18-71-0216
Publicerad2018-11-07
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Snarast enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-11-28
Referensnr
18-71-0216
Publicerad
2018-11-07

Vilka är vi? 
Lunden är ett korttidsboende med inriktning specialdemens. Lunden består av tio lägenheter och är beläget på Vilhelmsro några kilometer norr om centrala Jönköping. Korttidsenheten är bemannad dygnet runt och under dagtid på vardagar finns sjuksköterska tillgänglig. Vi på Lunden vill genom vårt arbete skapa en trivsam miljö och atmosfär där våra boenden kan bibehålla en god livskvalité. Vi söker nu en medarbetare som vill vara en del av vår arbetsgrupp!

Vad gör vi? 
Hos oss på Lunden är arbetsuppgifterna varierande. Vi arbetar med att ge individuellt anpassad och personlig vård och omsorg samt social stimulans. Vi lägger stor vikt vid personernas integritet och arbetar utifrån den nationella värdegrunden med att hela tiden ha individen i fokus. Vårt uppdrag är att vara professionella yrkesutövare som ska arbeta för att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. Vi ska erbjuda stöd och hjälp med hög kvalitet för ett självständigt liv. Vi arbetar även med genomförandeplaner och social dokumentation.

Vem söker vi? 
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och vi ser gärna att du har en specialistutbildning inom demensvård samt har erfarenhet av arbete inom demensvården. Som person är du lugn, stabil och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, hitta lösningar på problem och ta egna initiativ. Vidare söker vi dig som är lagspelare samtidigt som du kan självständigt organisera ditt arbete och driva dina frågor vidare tillsammans med dina arbetskollegor. Empatisk förmåga är vidare en viktig faktor i yrket då det hjälper dig att sätta dig in i medborgarnas situationer.  Sist men inte minst ska du självklart ha ett genuint intresse för demensvården och arbete med äldre.Vi värderar personlig mognad högt!

Vad erbjuder vi?
- Individuell lönesättning, som arbetstagare inom Jönköpings kommun kan du själv påverka din lön!- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.- Förmånscykel.

Övrigt 
Arbetet är förlagt till dag, kväll och helg.Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag.

Upplysning
Hatun Ceylan, enhetschef tel: 036-10 75 10Fackliga representanter: Fackliga representanter

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.