search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till Hammargårdens äldreboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsHammargårdens äldreboende
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100% eller enligt överenskommelse
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-11-16
Referensnr18-71-0214
Publicerad2018-11-02
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Hammargårdens äldreboende
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100% eller enligt överenskommelse
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-11-16
Referensnr
18-71-0214
Publicerad
2018-11-02

Vilka är vi?
Hammargården är ett äldreboende i Norrahammar, ca 1 mil söder om centrala Jönköping. Äldreboendet har 30 lägenheter varav 20 lägenheter är för personer med demens eller demensliknande symtom.

Vad innebär arbetet?
Hos oss arbetar vi med att stötta de boende i deras vardag. Vi utgår från individens egna förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag hanterbar och meningsfull. Vi erbjuder stöd och hjälp med hög kvalité för att möjliggöra ett självständigt liv för var och en utifrån de egna förutsättningarna. Vi erbjuder också hyresgästerna varierande aktiviteter för att tillgodose så många önskemål som möjligt. Vi arbetar med relationsskapande kontaktmannaskap, i arbetet ingår även social dokumentation och aktivt arbete med genomförandeplaner. Nu söker vi nya medarbetare till både tillsvidaretjänst och vikariat!

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och det är meriterande om du har erfarenhet av salutogent vård- och omsorgsarbete. Som person är du initiativrik och lyhörd för hyresgästernas behov och har ett professionellt bemötande. Att du har empati och förmågan att sätta dig in i hyresgästernas situation är också av vikt. Vi söker dig som vill vara med och utveckla, kan vara drivande och ha lätt för att samarbeta i grupp och framförallt har tålamod och ett lugnt bemötande. Utöver detta bör du även hantera självständigt arbete. Du behöver vara duktig på att planera ditt arbete, vara strukturerad, ha en god framförhållning samt arbeta relationsskapande. Du delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter och du är öppen för att ta till dig och lära av andra. Du har en positiv inställning och ser det som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat.

Vad erbjuder vi?
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.
- Förmånscykel

Övrigt
Arbetet är förlagt till dag och kväll på vardagar samt var tredje helg.Denna annons avser både tillsvidare tjänst och vikariat, så ange vad du är intresserad av i din ansökan. Du ska dessutom ange önskad tjänstgöringsgrad. Vi kommer att tillämpa löpande urval, så välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Ann Hennig, Enhetschef 036-103619
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.