search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Bildlärare

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsKulturskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2019-01-07
Sista ansökningsdag2018-11-18
Referensnr18-60-0963
Publicerad2018-10-26
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Kulturskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2019-01-07
Sista ansökningsdag
2018-11-18
Referensnr
18-60-0963
Publicerad
2018-10-26

Arbetsplatsbeskrivning
Jönköpings Kulturskola har ca 2 900 ämneselever i musik, dans, bild, drama/teater och film. Huvudskolan är placerad på Tändsticksområdet i Jönköping samt egna lokaler på Huskvarna teater. Undervisning bedrivs också ute i kommunens grundskolor. Tillsammans är vi ca 55 lärare och administratörer som arbetar tillsammans i vår kreativa skola. Vi har stor verksamhet, bedriver projekt och grundkurs åk 2 i kommunens grundskolor, lovverksamhet, ansvarar för att lägga ut konserter, teater och dansföreställningar på kommunens grundskolor och förskolor samt har ämneskurser. Kulturskolan ansvarar också för att söka och administrera Skapande skola projekten.

Arbetsuppgifter
Grundkurs i bild åk 2 ute i kommunens grundskolor. Ämnesgrupper i bild på eftermiddagar och kvällar, samt unndervisning i bild i mottagningsklasser.

Kompetenskrav
Högskoleutbildning eller motsvarande. Erfarenhet av undervsining med barn och ungdomar på kulturskola, grundskola eller gymnasiet i ämnet bild önskas. Du behöver ha förmåga att entusiasmera, inspirera, kunna ta ansvar, vara initiativrik och ha ett utåtriktat arbetssätt. Vi uppskattar om du är flexibel när det gäller arbetsuppgifter och tider. Personlig lämplighet för tjänsten beaktas. Krav på god IT-kunskap. Önskvärt med körkort.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsprocessen ber vi dig att bifoga relevanta betyg och intyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur polisregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara långt.
Du hittar ansökan om belastningsregister här.

Upplysningar
Kulturskolechef Lisbeth Hultberg 036-105604
Bitr Rektor Kerstin Jonsson Folke 036-105601
Fackligt ombud Lärarförbundet, Thorulfur Stephansson 0734353991

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.