search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Vikarieförmedlare/HR-administratör

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsHR-enheten
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100
Tillträdesdagtillträde enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-11-11
Referensnr18-60-0992
Publicerad2018-10-26
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
HR-enheten
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100
Tillträdesdag
tillträde enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-11-11
Referensnr
18-60-0992
Publicerad
2018-10-26

Vi söker en vikarieförmedlare/HR-administratör som förmedlar vikarier till verksamheten! Är du den vi söker?

Vi är...
... utbildningsförvaltningens HR-enhet i Huskvarna med ungefär tjugo medarbetare som bistår förvaltningens chefer inom områden som t.ex. rekrytering, anställning, arbetsrätt och arbetsmiljöfrågor. Förutom vikarieförmedlare/HR-administratörer finns också strateger och HR-konsulter.

Att vara vikarieförmedlare/HR-administratör hos oss...
...är ett omväxlande och intressant arbete som innebär mycket kontakt med verksamhetens chefer och timvikarier framförallt via mejl och telefon. Utbokningar av timvikarier görs via systemstödet Time Care Pool. Dina arbetsdagar börjar kl. 07.00 då många akuta behov anmäls och kräver snabb tillsättning. I arbetet ingår också att skriva anställningsavtal, intyg och vara stöd till chefer vid schemaläggning. 

Vi söker dig...
… som efter gymnasiestudierna arbetat administrativt och gärna inriktat mot HR. Du är en van användare av olika typer av IT-system och har erfarenhet av kundbemötande.

Du:
– kan hantera många saker samtidigt och prioriterar– är noggrann och vill göra rätt– skapar goda relationer genom ett professionellt och gott bemötande

Vi erbjuder:
– en positiv arbetsplats där vi tillsammans arbetar för att nå bästa resultat – en spännande verksamhet med möjlighet till personlig utveckling inom HR-området. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder dig som anställd hos oss på länken Jobba i Jönköpings kommun

Upplysningar
Christina Hvirf, HR-strateg/chef tfn 036-10 63 76Via länken når du Fackliga representanter

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.