search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare F-3

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsGrästorpsskolan
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100 %
Tillträdesdag2018-11-05 till 2019-02-28 med ev möjlighet till förlängning
Sista ansökningsdag2018-11-11
Referensnr18-60-0940
Publicerad2018-10-26
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Grästorpsskolan
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
2018-11-05 till 2019-02-28 med ev möjlighet till förlängning
Sista ansökningsdag
2018-11-11
Referensnr
18-60-0940
Publicerad
2018-10-26

Arbetsplatsbeskrivning
Välkommen att söka tjänst på Grästorpsskolan! Att arbeta hos oss ger många möjligheter till ett inspirerande och utvecklande arbetssätt. Du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll både enskilt och tillsammans med arbetslaget. Vårt område består av Grästorpsskolan som är en F-3 skola med ca 100 elever och Råslättsskolan som är en nybyggd F-6 skola med ca 500 elever. Grästorpsskolan är integrerad med förskolan, det finns goda möjligheter till utepedagogik då skolan ligger i direkt anslutning till natur och skogsområden.

Arbetsuppgifter
Vi söker en lärare i åk 2 för samarbete med ytterligare en lärare i ett tvålärarskap. Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och är flexibel. Som lärare i åk 2 deltar du aktivt i planering och utveckling av verksamheten tillsammans med dina kollegor. En viktig del i uppdraget är att stimulera elevernas utveckling och lärande, sociala kompetens, kamratrelationer och att bidra till ett demokratiskt förhållningsätt.

Kompetenskrav
Du är grundskollärare utbildad för F-3. Grundläggande IT-kompetens är ett krav. Du är en tydlig ledare och förebild som vill göra skillnad och du anammar skolans gemensamma förhållningssätt. Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt
Vi erbjuder en introduktion och mentor för nyanställda.

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Upplysningar
Mats Östholm, rektor tfn 036-10 23 85Ann-Christin Bomberg bitr rektor tfn 036-10 71 10Åsa Sjöstrand, Lärarförbundet tfn 036-10 64 59Lärarnas Riksförbund tfn 036-10 57 15

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.