search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska natt till Öxnebacka äldreboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100% eller enlingt överenskommelse
Tillträdesdag2019-01-01 eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-11-09
Referensnr18-71-0208
Publicerad2018-10-26
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100% eller enlingt överenskommelse
Tillträdesdag
2019-01-01 eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-11-09
Referensnr
18-71-0208
Publicerad
2018-10-26

Vilka är vi?
Öxnebacka äldreboende är beläget på Öxnehaga i Huskvarna med goda bussförbindelser från centrala Jönköping. På Öxnebacka finns det 60 lägenheter och vi är cirka 60 medarbetare som arbetar i huset. Vi har tre demensenheter, en korttidsenhet och två enheter som är äldreboende. På Öxnebacka arbetar vi med ett salutogent förhållningssätt med äldreomsorgens värdegrund som utgångspunkt. Öxnebacka präglas av lust till utveckling och lärande för att ständigt förbättra verksamheten. Vi söker nu en kollega till natten.

Vad gör vi?
Hos oss arbetar vi med alla förekommande arbetsuppgifter på äldreboende. Arbetsuppgifterna består bland annat av att ge individuellt anpassad vård och omsorg samt social stimulans. Vi lägger stor vikt vid individens integritet och arbetar utifrån den nationella värdegrunden. I vårt arbete ingår även ett aktivt kontaktmannaskap och social dokumentation. På våra tre demensenheter arbetar vi aktivt med BPSD-registret och har cirka 70% av våra hyresgäster registrerade. Vi har sju stycken medarbetare som är utbildade BPSD-administratörer.

Vem söker vi?
Du har läst omvårdnadsprogrammet eller motsvarande. Du är flexibel, ansvarstagande och har lätt för att samarbeta. Du har ett värdegrundsbetonat synsätt som genomsyrar allt i ditt arbete och du har ett gott bemötande. Du har ett intresse för att utvecklas i arbetet och är delaktig i vårt förbättringsarbete. Specialistutbildning och erfarenhet från demensvård är meriterande.

Vi erbjuder:
- Vi tillämpar individuell lönesättning.- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.- Betald semester från första anställningsåret.- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.- Förmånscykel

Övrigt
Vi tillämpar rörlig arbetstid. Alla medarbetare är delaktiga i att skapa ett nytt schema var femte vecka. Vår erfarenhet efter 20 år med rörlig arbetstid är att det förbättrar samarbetet i gruppen och bidrar till en ökad ansvarskänsla. För dig som medarbetare innebär detta också en fördel då du t.ex. kan undvika att lägga dig på arbete en helg som du har något inplanerat, och istället lägga dig på arbete andra helger. Varje enhet och även nattgruppen har två erfarna schemaplanerare som ansvarar för att fastställa schemat varje period. Vi har också en undersköterska med samordnaransvar som är behjälplig vid schemafrågor och ansvarar för tillsättning av vikarier vid frånvaro.Arbetstiden är förlagd till natt/helg.Vänligen ange önskad tjänstgöringsgrad i din ansökan.Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Johanna Johansson, Enhetschef tel. 036 - 10 74 00Fackliga representanter, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.