search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterskor till Ekåsens äldreboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare och vikariat
Omfattning*100%
TillträdesdagSnarast enl överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-11-22
Referensnr18-71-0203
Publicerad2018-11-01
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare och vikariat
Omfattning
*100%
Tillträdesdag
Snarast enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-11-22
Referensnr
18-71-0203
Publicerad
2018-11-01

Vilka är vi?
Ekåsen ligger i centrala Bankeryd, 10 minuters bilväg från Jönköping, med goda kommunikationsmöjligheter med både buss och tåg. Ekåsen är ett boende med 43 lägenheter och som är fördelat på 5 enheter på markplan. Totalt arbetar det ca 40 medarbetare, både undersköterskor och vårdbiträden, på boendet. I huset bedrivs även andra verksamheter så som restaurang, dagverksamhet samt hemtjänst. Vi har en omsorgsfullt skapad miljö med hemkänsla, och erbjuder även trevliga uteplatser för varje enhet. Vi söker nu nya medarbetare som vill bli en del av vår arbetsgrupp och utvecklas tillsammans med oss, kanske är det du? 

Vad gör vi?
Vi arbetar med att ge individuellt anpassad vård och omsorg samt social stimulans. Arbetet innebär även alla förekommande praktiska arbetsuppgifter på ett boende. I vårt arbete ingår ett aktivt kontaktmannaskap, genomförandeplaner och social dokumentation. Vi lägger stor vikt vid individernas integritet och arbetar utifrån den nationella värdegrunden med att hela tiden ha individen i fokus.Hos oss arbetar vi med ständiga förbättringar där det finns en ansvarig nyckelperson som har till uppgift att följa upp brister i rutiner så som händelser samt synpunkter från medborgare och anhöriga.  

Vem söker vi?
Vi söker dig som läst omvårdnadsprogrammet eller motsvarande. Det är önskvärt att du har några års erfarenhet inom arbetet. Du har ett stort engagemang för att arbeta utifrån ett salutogent synsätt. Vidare är du trygg i din yrkesroll och har en positiv syn på ditt arbete och där du bidrar med energi och engagemang. Du trivs med att arbeta i grupp och har lätt för att ta egna initiativ.

Vad erbjuder vi?
- Vi arbetar med ”levande scheman” som ger förutsättningen att man själv kan lägga önskemål gällande helg m.m.
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.

Övrigt
*Ange önskad tjänstgöringsgrad i din ansökan.Arbetet är förlagt till dag, kväll och helg.I denna rekrytering tillsätts två tjänster, en tillsvidare samt ett vikariat. Ange i din ansökan vilken tjänst du är intresserad av.Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Upplysningar
Enhetschef Malin Berglund Svensson, tfn: 036-10 59 83
Kommunal sektion vård och omsorg, se länk: Fackliga representanter 

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.