search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Anläggningsarbetare/Rörnätsman

FörvaltningTekniska kontoret
ArbetsplatsVA/VA-nät drift o anläggning
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
TillträdesdagEnl. ö.k.
Sista ansökningsdag2018-11-18
Referensnr18-55-0113
Publicerad2018-10-15
Förvaltning
Tekniska kontoret
Arbetsplats
VA/VA-nät drift o anläggning
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Enl. ö.k.
Sista ansökningsdag
2018-11-18
Referensnr
18-55-0113
Publicerad
2018-10-15

Arbetsplatsbeskrivning
Tekniska kontoret VA-nät drift o anläggning. Kvarteren Vägporten eller från mobil arbetsplats är utgångsplatser för tjänsten. Det geografiska VA-området som ska förvaltas är Jönköpings kommun.

Arbetsuppgifter
Tillsammans med övrig personal på enheterna deltaga i drift av distributionsanläggningar för vatten och avlopp. Detta innebär bl. a anläggningsarbeten och driftsarbeten.

Kompetenskrav
Vi söker dig med adekvat utbildning eller med lång väl vitsordad erfarenhet av VA-anläggningsjobb och driftsarbeten inom VA-förvaltning.Du bör ha god kunskap om VA- materialbiten.Du ska vara ansvarsfull, ha positiv attityd, högt engagemang och lätt för att samarbeta med övriga på enheterna samt med våra abonnenter.Körkort B är ett krav och skyldighet att kunna ingå i VA-beredskap.
Övrigt
Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att utföras i samband med anställning.

Medarbetarskap i Jönköpings kommun kännetecknas av:• Förutsättningar och vilja till delaktighet• Medvetenhet och ansvar för verksamhetens utveckling• Professionellt förhållningssätt och lyhördhet• Strävan efter att öka sin självinsikt och stimulera varandra till ökat samarbete

Upplysningar
Verksamhetschef Rolf Landin 036-10 58 31

Kommunal Carina Gardewall 036-10 51 00

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Tekniska kontoret
Tekniska kontoret har ansvar för kommunens fasta egendom såsom fastigheter, mark, naturområden, parker, gator, vägar och anläggningar för vatten och avlopp. Vi har också ansvar för avfallshantering, hamnar och parkeringsverksamhet samt planering för kommunens bostads- och markförsörjning.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.