search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Kundmottagare

FörvaltningTekniska kontoret
ArbetsplatsTeknisk service/Verkstad
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
TillträdesdagEnl. ö.k.
Sista ansökningsdag2018-10-28
Referensnr18-55-0110
Publicerad2018-10-10
Förvaltning
Tekniska kontoret
Arbetsplats
Teknisk service/Verkstad
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Enl. ö.k.
Sista ansökningsdag
2018-10-28
Referensnr
18-55-0110
Publicerad
2018-10-10

Arbetsplatsbeskrivning
Jönköpings kommun befinner sig i ett expansivt läge vilket ställer stora krav på den kommunala organisationen.
Verksamheten teknisk service består av flera enheter och ansvarar för att tillhandahålla fordon, maskiner, verkstad, byggutrustning, varor och tjänster inom det tekniska området för kommunal verksamhet. Vi söker nu en kundmottagare till vår verkstad och erbjuder ett omväxlande och spännande arbete inom området. Verkstaden är flexibel och serviceinriktad som ansvarar för att reparera och underhålla tunga och lätta fordon, snöutrustningar, gräsklippare, maskiner mm. Inom enheten ingår en separat smörjhall och smedja.

Arbetsuppgifter
Som kundmottagare har du en central roll och ansvarar för att ta emot kunder, planera verkstadens beläggning, fältservice och smedja samt fördela arbeten till reparatörer i verkstaden som består av 7 stycken kompetenta medarbetare. Reservdelsinköp, debitering och dokumentation är vanligt förekommande arbetsuppgifter. Arbetet innebär tätt samarbete med fordonsägare och med dina övriga kollegor i omgivningen. Då verksamheten tidvis kan vara hårt belastad är det viktigt att du är stresstålig och tycker om att hålla många bollar i luften. Du kommer att jobba nära kunden och behöver ha förmåga att skapa långsiktiga kundrelationer.
Kompetenskrav
Vi söker dig som har en fordonsteknisk utbildning alternativt arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
God planeringsförmåga och kunna bemöta kunder.
Erfarenhet av att leda och fördela arbete.
Serviceinriktad, engagerad och ansvarsfull.
God känsla för ordning och reda.
Stresstålig
God datorvana.
B-körkort
Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
 
Övrigt
Medarbetarskap i Jönköpings kommun kännetecknas av:
• Förutsättningar och vilja till delaktighet
• Medvetenhet och ansvar för verksamhetens utveckling
• Professionellt förhållningssätt och lyhördhet
• Strävan efter att öka sin självinsikt och stimulera varandra till ökat samarbete

Upplysningar
Enhetschef Bo Andersson 036-102291
Verksamhetschef Rose-Marie Fredriksson 036-105182

Vision: Susanne Bosevik-Carlsson 036-10 77 94
Kommunal: Carina Gardewall 036-10 51 00

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Tekniska kontoret
Tekniska kontoret har ansvar för kommunens fasta egendom såsom fastigheter, mark, naturområden, parker, gator, vägar och anläggningar för vatten och avlopp. Vi har också ansvar för avfallshantering, hamnar och parkeringsverksamhet samt planering för kommunens bostads- och markförsörjning.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.