search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare i fritidshem på Ödestugu skola

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsTenhults skolområde
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2019-01-07
Sista ansökningsdag2018-10-28
Referensnr18-60-0831
Publicerad2018-10-10
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Tenhults skolområde
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2019-01-07
Sista ansökningsdag
2018-10-28
Referensnr
18-60-0831
Publicerad
2018-10-10

Arbetsplatsbeskrivning

Du vill och vi vill bidra till en likvärdig skola. Hos oss arbetar vi för en attraktiv och likvärdig skola där våra pedagoger inspirerar till nyfikenhet, kreativitet och kunskap, genom att ta vara på varje barns talanger och styrkor. Alla barn ska trivas och må bra därför har vi en trygg och säker miljö där nolltolerans mot mobbing och kränkande behandling är en självklarhet. Inom Jönköpings kommuns utbildningsförvaltning har vi behörig personal med hög kompetens och vi tar tillvara och utvecklar varje medarbetares personliga förmåga. Här kommer du som medarbetare att bli en viktig del i vårt systematiska kvalitetsarbete. Våra ledare visar vägen och tänker helhet och inom hela förvaltningen har vi fokus på digitala verktyg och moderniserat lärande. Ödestugu skola har ca 50 elever. Här jobbar all personal i ett taight team där varje medarbetares kompetens blir en viktig del i helheten. Vårt arbete präglas av en gemensam värdegrund där vi värnar om glädje, trygghet och lustfyllt lärande.

Arbetsuppgifter

Vill du arbeta på en skola med motiverade och engagerade elever och medarbetare? Här blir du en del av ett kompetent arbetslag där ni tillsammans ansvarar för att driva och utveckla undervisningen. Vi har ett nära samarbete med vårt elevhälsoteam som består av skolsköterska, kurator och specialpedagoger. Du kommer att välkomnas till en lugn arbetsmiljö, där medarbetarna har roligt tillsammans och lär av varandra. Vi erbjuder dig också ett nära ledarskap och möjligheter till kompetensutveckling. Vi satsar på kompetensutveckling för lärare i fritidshem under kommande läsår. Bl a genom fritidshemssatsning inom spåret men även lokal pedagogisk utvecklingstid i samarbete med barn och elevenheten på UBF.

Kompetenskrav

Vi söker dig som bidrar till en likvärdig skola, inspirerar till nyfikenhet, kreativitet och kunskap. Du sätter undervisningen i centrum och tar vara på elevernas intressen, talanger och styrkor. Du som söker är Lärare i fritidshem. Vi välkomnar både dig som nyligen har tagit examen och dig med gedigen erfarenhet, vi tror att mångfald berikar. Vi förutsätter att du har lätt för att samarbeta och gillar att jobba i team. Som person är du en engagerad medarbetare som har förmåga att se till varje enskilt barns behov såväl som möjligheterna i gruppen. Du är resultatinriktad, nyfiken, kreativ och driven. Välkommen med din ansökan.

Övrigt
Vi kan erbjuda mindre tjänstgöringsgrad om så önskas.
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Du hittar länk till beställning av belastningsregistret här.


Vi tillämpar löpande rekrytering.

Upplysningar

Maria Aspegren, rektor 036-103039
Cecilia Larsson, bitr. rektor 036-103068
Fackligt ombud nås via administrationen 036-103035

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.