search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Enhetschef

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsPersonlig Assistans
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagOmgående eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-10-28
Referensnr18-70-0172
Publicerad2018-10-09
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Personlig Assistans
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Omgående eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-10-28
Referensnr
18-70-0172
Publicerad
2018-10-09

Gillar du att jobba i team? Gillar du utveckling och är lösningsorienterad i ditt förhållningssätt? Vi söker nya medarbetare och hoppas att du vill arbeta som enhetschef hos oss!

Vilka är vi?
Funktionshinderomsorgen inom Socialförvaltningen i Jönköpings kommun är organiserad i fem områden med gemensam Stab. Aktuella områden är; Personlig assistans, Myndighet, Socialpsykriatri och boendestöd, Daglig verksamhet och resurs samt Boende och korttids. Funktionshinderomsorgen arbetar med stöd till människor i alla åldrar och livssituationer som har funktionsnedsättning.

Till område Personlig assistans söker vi nu minst en enhetschef för arbete med just personlig assistans. Som enhetschef arbetar du i team som består av två till tre andra enhetschefer och en enhetsadministratör. I dagsläget är vi fem team som har vår arbetsplats i nyrenoverade lokaler på A6-området i Jönköping. Tillsammans med våra medarbetare arbetar vi för att de medborgare som valt oss som assistansanordnare ska ha tillgång till sitt rättighetsgrundade stöd och för att främja hälsa och inflytande i varje möte.

Vad innebär tjänsten?
Som enhetschef strukturerar, planerar och utvecklar du den enhet du har ansvar för tillsammans med dina medarbetare. Du är underställd områdeschefen och har verksamhets-, personal-, ekonomi- och arbetsmiljöansvar. I ditt arbete har du stöd av HR-konsult, rekryteringskonsult, ekonom och inte minst av ditt team. Du arbetar tillsammans med dina medarbetare, kollegor och ditt team för att utveckla metoder och arbetssätt.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har examen från högskola med relevans för socialtjänsten. Har du tidigare erfarenhet av arbete i ledande befattning inom socialt arbete eller liknande är det meriterande. Du är tydlig, initiativrik och resultatinriktad samt har en god förmåga att organisera och prioritera. Vidare ser vi att du är aktiv, lyhörd och närvarande som ledare med en förmåga att hantera såväl sakfrågor som medarbetare på ett professionellt sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?
- Som ny chef i Jönköpings kommun kommer du att genomgå ett omfattande chefsintroduktionsprogram och ges möjlighet till personlig vidareutveckling.
- Vi tillämpar flexibel arbetstid vilket innebär att du, utifrån verksamhetens behov, själv kan välja din arbetstid inom vissa tidsramar.
- Vi är måna om att våra medarbetare ska må bra och vara friska, varför vi aktivt arbetar efter vår friskvårdspolicy samt erbjuder rabatter inom friskvårdsområdet.
- Vi tillämpar individuell lönesättning.

Övrigt
Denna annons avser en tillsvidaretjänst. Beroende på verksamhetens förutsättningar kan även vikariat komma att tillsättas.
Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Cecilia Johansson, Områdeschef, 036- 107937
Fackliga företrädare: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.