search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Musiklärare

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsTalavidskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
Tillträdesdag2019-01-07
Sista ansökningsdag2018-10-24
Referensnr18-60-0795
Publicerad2018-10-05
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Talavidskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
2019-01-07
Sista ansökningsdag
2018-10-24
Referensnr
18-60-0795
Publicerad
2018-10-05

Arbetsplatsbeskrivning
Till Talavids skolområde söker vi nu en lärare med inriktning mot undervisning i musik år 2-6. Talavidskolan F-6 ligger mitt i centrala delen av Jönköping med närhet till natur, stadsliv och direkt anslutning till Vättern. Skolan har i dagsläget 410 elever och 5 fritidshem. På Talavidskolan månar vi om att alla ska trivas och göra sitt bästa efter egen förmåga.

Arbetsuppgifter
Som musiklärare kommer du bland annat att planera, genomföra, dokumentera och utvärdera undervisningen/verksamheten enligt gällande styrdokument. Du kommer att samarbeta i arbetslag, samverka med föräldrar och vara med och utveckla vår skola. På Talavidskolan arbetar vi utifrån teamkänslan och bygger på arbetslagets styrkor för eleven och medarbetarens bästa i fokus.
Dina arbetsuppgifter innebär också att du inspirerar eleverna och ger dem lektioner och upplevelser och kunskaper som de annars kanske inte får. Undervisningen i musik sker i halvklasser, vilket innebär grupper om 10-14 elever, samt sker i en välutrustad musiksal.

Kompetenskrav
Vi vill att du har adekvat utbildning inom musik och pedagogik. Du har ett stort hjärta för elever och deras behov, här på Talavidskolan har du verkligen chans att göra skillnad! Du ska ha ett inkluderande synsätt och förmåga att se hur den enskilde elevens behov bäst ska tillgodoses. Du är självgående, kan fatta egna beslut och har gott omdöme i hanteringen av både små och stora frågor.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Länk: till belastningsregistret

Upplysningar
Varmt välkommen till Talavidskolan!
Andreas Swenlert, bitr rektor 036 108111
Mats Edvardsson, Lärarförbundet 036 107485


 

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.