search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till Visingsö hemtjänst/äldreboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100% eller enligt överenskommelse
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-10-31
Referensnr18-71-0196
Publicerad2018-10-10
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100% eller enligt överenskommelse
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-10-31
Referensnr
18-71-0196
Publicerad
2018-10-10

Vilka är vi?
Annero äldreboende ligger vackert beläget mitt på Visingsö i Tunnerstad med härlig omgivning och resväg. Äldreboendet består av 16 lägenheter.  Annero arbetar vi efter ett salutogent synsätt, det innebär att vi ser till det friska och de möjligheter och resurser som finns hos varje person. All omsorg utformas efter den boendes behov, önskningar och förutsättningar. Personalen träffas regelbundet i team, alla med sin specifika kunskap som medverkar till en helhetsbild av den boende. Utgångspunkten är den nationella värdegrunden som lägger stor vikt vid att de som bor på Annero äldreboende ska uppleva trygghet, delaktighet och meningsfullhet.

Vad gör vi?
Hos oss på Annero är arbetsuppgifterna varierande. Vi arbetar med att ge individuellt anpassad och personlig vård och omsorg samt social stimulans. Äldreomsorgens värdegrund och en salutogen syn och förhållningssätt ska vara vår plattform för hur arbetet organiseras och utförs. Vårt uppdrag är att vara professionella yrkesutövare som ska arbeta för att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. På Annero arbetar vi mot ett relationsbaserat kontaktmannaskap med våra hyresgäster. Vi arbetar även med genomförandeplaner och social dokumentation.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har läst omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig samt att du har körkort. Erfarenhet av liknade arbete är meriterande. Vi söker dig som har ett värdegrundsbetonat synsätt som genomsyrar ditt arbete. Du är flexibel och ansvarsfull samt har en förmåga att prioritera och planera ditt arbete, både individuellt och gemensamt med dina kollegor. Vi söker dig som vill utvecklas i ditt arbete och delta i förbättringsarbete. B-körkort är ett krav. 

Vad erbjuder vi?
- Lönetillägg för restid.
- Härlig arbetsgrupp med familjär stämning.
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.
- Förmånscykel

Övrigt
Arbetstiden är förlagd till dag/kväll/helg.
Tjänsterna är delad vilket innebär arbete både inom hemtjänsten samt på äldreboendet. Vi tillämpar löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag!
Vi tillämpar löpande urval så du är välkommen med din ansökan redan idag.

Upplysningar
Enhetschef, Annette Vadsten Tel: 036-10 38 14
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.