search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska natt

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100%*
TillträdesdagSnarast enl. överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-10-25
Referensnr18-71-0194
Publicerad2018-10-04
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100%*
Tillträdesdag
Snarast enl. överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-10-25
Referensnr
18-71-0194
Publicerad
2018-10-04

Vilka är vi?
Stattutgatan är ett äldreboende beläget på Dalvik i Jönköping med goda bussförbindelser från centrala Jönköping. Hos oss har vi 70 lägenheter fördelade på 6 enheter varav en av dessa är en demensenhet. Vi på Stattutgatan vill genom vårt arbete skapa en trivsam miljö för både våra medborgare och personal. Vår arbetsgrupp består idag av ett 70-tal engagerade medarbetare som trivs med att ge en god omvårdnad, med en hög servicenivå. Vi söker nu en ny medarbetare som är intresserad av att arbeta natt och som vill bli en del av vår arbetsgrupp, kanske är det du?

Vad gör vi?
Vi som arbetar på boendet arbetar med att ge individuellt anpassad och personlig vård och omsorg. Vi arbetar för att stärka den enskilde i sin vardag så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. Vi finns till för våra medborgare! Personens integritet är något vi lägger stor vikt vid och vi arbetar utifrån den nationella värdegrunden med att hela tiden ha individen i fokus. Vidare arbetar vi med ett aktivt kontaktmannaskap och ombudsroller. I vårt arbete ingår även social dokumentation och aktivt arbete med genomförandeplaner.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig ett varierande och meningsfullt men framförallt ett roligt arbete. Vår arbetsgrupp präglas av gemenskap och består vidare av medarbetare med varierande åldrar, bakgrunder och erfarenheter. Hos oss är det alltid god stämning och högt i tak. Jönköpings kommun erbjuder dig dessutom gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar samt rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska, har du erfarenhet av omvårdnadsarbete är detta meriterande. Eftersom du kommer arbeta natt ställer detta krav på att du är självgående, stabil och flexibel som person. För att trivas i rollen som undersköterska tror vi vidare att du är strukturerad samt har en god samarbetsförmåga. Vi förutsätter att du som söker har ett värdegrundsbetonat synsätt som genomsyrar allt i ditt arbete. Självklart ska du ha ett genuint intresse av att arbeta med människor!

Övrigt
*Jönköping erbjuder alltid 100 % tjänstgöringsgrad, denna tjänst avser 73%. Ange önskad tjänstgöringsgrad.
Arbetet är förlagt till natt.
Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysning
Milos Licina, enhetschef tel: 036-10 68 60
Fackliga representanter: Fackliga representanter

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.