search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare inriktning förskoleklass

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsHakarps skolområde
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2019-01-07
Sista ansökningsdag2018-10-31
Referensnr18-60-0745
Publicerad2018-09-28
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Hakarps skolområde
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2019-01-07
Sista ansökningsdag
2018-10-31
Referensnr
18-60-0745
Publicerad
2018-09-28

Arbetsplatsbeskrivning
Hakarps skolområde ligger på Huskvarnas höjder i natursköna områden och består av tre skolor: Egnahemsskolan (F-3), Nordskogens skola (F-3) och Stensholmsskolan (F-6). Sammanlagt  gå drygt 700 elever på våra skolor, varav ca 180 elever på Egnahemsskolan. Hakarps skolområde kännetecknas av en mycket engagerad och kompetent personal som gör ett fantastiskt arbete för och med våra elever.

Arbetsuppgifter
Vi söker en lärare, alternativt förskollärare till en av våra två förskoleklasser på Egnahemsskolan. Du kommer tillhöra ett arbetslag med erfarna pedagoger. Vi förväntar oss att du vill vara med och är aktiv när det gäller att utveckla förskoleklasserna på Egnahem tillsammans med dina kollegor samt vara en del i arbetet att utvecka verksamheten i förskoleklass inom hela Hakarps so. Som lärare i förskoleklass deltar du fullt ut i lärarnas kompetensutveckling, i år tillgänglig skola samt ämnesgrupper. Samverkan med övriga lärare och övrig personal är viktigt eftersom vi arbetar tillsammans på skolan mot våra gemensamma uppdrag där eleverna självklart är i centrum.

Kompetenskrav
Du har adekvat utbildning med examen och legitimation gällande förskoleklass. Du har ett tydligt förhållningssätt, förmåga att var flexibel och vara en tydlig ledare som är trygg i sin lärarroll. Du ska också anpassa undervisningen efter elevernas behov och förutsättningar. Du har lätt för att samarbeta, har förmågan att se elevers olika behov, tar hänsyn till deras individuella förutsättningar och får elever att växa och utvecklas. Du ska kunna ta initiativ och ansvar när det gäller att skapa bästa möjliga verksamhet för våra elever på Egnahemsskolan!

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara långt.

Här hittar du hur du gör din ansökan ur belastningsregistret.
Välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Tina Djärf, rektor, 036-102588
Thomas Karlsson, biträdande rektor, 036-106987
Andreas Odén, biträdande rektor, 036-106906
Gunilla Tomt Nordström, LR, 036-107412

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.