search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Enhetschef till hemtjänsten

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagSnarast enl. överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-10-12
Referensnr18-71-0187
Publicerad2018-09-28
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Snarast enl. överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-10-12
Referensnr
18-71-0187
Publicerad
2018-09-28

Vill du vara med och utveckla Sveriges bästa äldreomsorg – välkommen till oss i Jönköping. Här finns goda möjligheter till egen utveckling och spännande utmaningar.

Vilka är vi?
Jönköpings kommun har 21 hemtjänstgrupper som är geografiskt indelade, allt från Gränna i Norr till Taberg/Norrahammar i söder. Grunden för vår verksamhet är ett värdigt och professionellt bemötande som präglas av respekt, förtroende och omtanke. Våra medarbetare har det gemensamma målet att erbjuda medborgarna ett brett utbud av vård och omsorg av hög kvalitet. Vi söker nu en ny enhetschef till hemtjänsten som vill utvecklas tillsammans med oss. 

Vad innebär det att vara enhetschef?
Som enhetschef strukturerar, planerar och utvecklar du den enhet du har ansvar för tillsammans med dina medarbetare. Organisatoriskt är du underställd områdeschefen och har verksamhets-, personal-, ekonomi- och arbetsmiljöansvar. I ditt arbete har du stöd av HR-konsult, rekryteringskonsult, enhetsadministratör, ekonom, metodhandledare och ditt team. Tillsammans med kollegor och team utvecklar du metoder och arbetssätt. Som enhetschef inom hemtjänsten ingår du i en chefsgrupp om 21 kompetenta chefer och du kommer att arbeta med delaktig personal.  

Vem söker vi?
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom lämpligt område. Det är meriterande om du som söker har några års erfarenhet av arbete i arbetsledande befattning inom social omsorg eller liknande område. Vi söker vidare dig som är resultatinriktad, initiativtagande och har en god förmåga att organisera och prioritera ditt arbete. För att trivas i rollen som enhetschef tror vi dessutom att du är stabil, förtroendeingivande och har god förmåga att skapa engagemang och delaktighet i verksamheten tillsammans med dina medarbetare och medborgare. 

Vad erbjuder vi?
- Flexibel arbetstid
- Kortare arbetstid juni-augusti
- Möjligheter till kompetensutveckling
- Betald semester första anställningsåret
- Subventionerad friskvård
- Rabatt på Länstrafikens årskort och biobiljetter
- Förmånscykel

Övrigt 
Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag. 

Upplysning
Mikael Ekström, områdeschef. Tel: 036-10 56 92
Fackliga representanter: Fackliga representanter

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.