search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Ma/No lärare F-6

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsJunedal södra
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100
Tillträdesdag2019-01-01
Sista ansökningsdag2018-10-20
Referensnr18-60-0746
Publicerad2018-09-27
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Junedal södra
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100
Tillträdesdag
2019-01-01
Sista ansökningsdag
2018-10-20
Referensnr
18-60-0746
Publicerad
2018-09-27

Junedalsskolan
Jönköping växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga och nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Jönköping. Junedalskolan består av grundskola och grundsärskola 7–9 och vi har ca 850 elever. Vi arbetar för att eleverna ska efter sin förmåga nå toppen av sin potential. För att eleverna ska kunna nå dit behöver vi bra lärare/personal som kan motivera, stimulera elevernas nyfikenhet och ha höga förväntningar på deras förmåga att utvecklas.

Junedalsskolan ligger i centrala delarna av Jönköping. Vi har både närheten till city och dess faciliteter och 10 min promenad till Jönköpings stadspark, som är mer än 100 år gammal och är en av Jönköpings kommun främsta tillgångar. Junedalsskolan har anor från 1907 då den byggdes som en avdelning inom Östra Folkskolan. Skolan har haft flera olika inriktningar och läsåret 1966/1967 blev skolan en ren högstadieskola.
Hos oss ska alla trivas, vara trygga och känna arbetsglädje. Vi arbetar runt eleven med ett helhetsperspektiv där elever ska kunna känna trygghet, glädje, ansvar och självständighet som ger en bra grund för kunskapsinhämtandet.
Vi har fötterna i historien och huvudet i framtiden!

Information om tjänsten
Du kommer undervisa i Ma/No-ämne i årskurs 4–6. Du kommer att ingå i ett arbetslag tillsammans med lärare med olika ämneskompetenser.
Du som är nyexaminerad lärare har rätt till en mentor under ditt första år, introduktionsperioden.
 
Vem är du?
Vi söker dig som är behörig i Ma/No F-6.
Erfarenhet av arbete med elever med särskilda behov och/eller NPF-diagnoser är meriterande.
Som person är du lösningsfokuserad, utvecklingsinriktad och har en god kommunikativ förmåga. Du ser helheter och trivs med att arbeta i en miljö som ställer höga krav på flexibilitet, handlingskraft och social kompetens. Din grundsyn präglas av att du ser elevernas möjligheter och kompetenser. Du har god samarbetsförmåga och en drivkraft att arbeta tillsammans med kollegor för att alla ska lyckas. Du är kreativ, strukturerad och har lätt för att uttrycka dig såväl muntligt som skriftligt. Du är självständig och trygg i din kompetens och tar ansvar och ser samarbete som en viktig del för att lyckas med uppdraget. 

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.
 
Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Vi rekryterar fortlöpande och ser fram emot din ansökan snarast, dock senast 18-10-20
Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.
Länk: till belastningsregistret

Välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Frågor och upplysningar om tjänsten lämnas av:
Irena Hanzek, rektor 036–106181
Malin Tufvesson Sandblad, Lärarförbundet 036–107448
Daniel Jaenson, Lärarnas Riksförbund 036–106194
 
 
 
 
 

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.