search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Stödassistent natt till Övratorps gruppbostad, flera tjänster

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsFunktionshinderomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning87% eller enligt överenskommelse
Tillträdesdag2018-12-01 eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-10-17
Referensnr18-70-0169
Publicerad2018-10-03
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Funktionshinderomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
87% eller enligt överenskommelse
Tillträdesdag
2018-12-01 eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-10-17
Referensnr
18-70-0169
Publicerad
2018-10-03

Vilka är vi? 
Övratorpsvägen ligger på Samset i Jönköping. På Övratorpsvägens gruppbostad där det finns 6 lägenheter och där de boende har intellektuella och i vissa fall även fysiska funktionshinder. Vi är 12 medarbetare som jobbar här, 7 som jobbar dag och 5 som jobbar vaken natt. På natten är det alltid dubbelbemanning. Vi arbetar efter fastställt schema. Vissa arbetsinsatser kan även komma att utföras på annan gruppbostad vilket innebär att körkort är ett krav.

Vad gör vi?
Arbetsuppgifterna består bland annat i att ge personlig omvårdnad, träning och service utifrån varje enskild individs behov som framgår av genomförandeplanen. Personalen arbetar utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt med inslag av social och praktisk träning som syftar till att öka självständigheten hos individen. Arbetet syftar till att ge den enskilde ett så innehållsrikt och kvalitativt liv som möjligt. Dokumentation och medicinhantering är en del av arbetet.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har läst Vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller motsvarande utbildning. Du har en lugn och trygg personlighet med god förmåga att kommunicera. Du är flexibel och kan ta eget ansvar och initiativ. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med personer med funktionshinder. B-körkort är ett krav. 

Vi erbjuder: 
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.
- Förmånscykel

Övrigt
Arbetstiden är förlagd till vaken natt, vi tillsätter flera tjänster. 
Vi tillämpar löpande urval så du är välkommen med din ansökan redan idag.

Upplysningar
Marianne Henttu, Enhetschef  036-108017
Ann Fredeby, Facklig företrädare 036-103093

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.