search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare inriktning fritidshem

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsLekerydsskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagSnarast
Sista ansökningsdag2018-11-30
Referensnr18-60-0607
Publicerad2018-09-21
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Lekerydsskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Snarast
Sista ansökningsdag
2018-11-30
Referensnr
18-60-0607
Publicerad
2018-09-21

Välkommen till oss på Lekerydsskolan!
Lekeryds skolområde består av två skolor. Lekerydsskolan är en F-åk 6 skola som ligger ca 7 km från Huskvarna. Järsnässkolan är en F-åk 2 skola som ligger ca 1 mil från Lekeryd. På båda skolorna finns det fritidshem. Tjänsten är placerade på Lekerydsskolan. Lekerydsskolan har ett bra läge med nära till naturen. Enheten har ca 280 elever och 45 personal. Lekerydsskolan är övningsskola fr.o.m. ht 18. Andelen pedagoger med behörighet är hög.

Nu söker vi en lärare inriktning fritidshem. Är du den vi söker?

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta på ett fritidshem för elever i F-åk2. Tillsammans med andra pedagoger arbetar ni med att planera, genomföra och följa upp verksamheten. Utgångspunkten för ert arbete är styrdokumenten både på fritidshemmet och i skolan. Du ingår i ett arbetslag som består av fritidspedagoger och förskollärare. Tillsammans utvecklar ni en stimulerande och lärande verksamhet.

Kompetenskrav
Du är legitimerad lärare och har en examen som lärare inriktning mot fritidshem/fritidspedagogexamen. Gärna med inriktning i något eller flera ämnen. Grundläggande IKT kompetens är ett krav. Du är kommunikativ och har lätt för att bygga relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Som person vill vi att du är ansvarsfull, lösningsfokuserad, har ett positivt förhållningssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Du hittaransökan om belastningsregister här.

Välkommen med din ansökan!
Upplysningar
Ulf Vaim rektor, tfn 036-10 24 25Kajsa Sjödell bitr. rektor, tfn 036-10 28 03Helena Sandberg, Lärarförbundet tfn 036- 10 31 10

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.