search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Kock

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsTrädgårdens kök
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100%*
Tillträdesdag2018-10-16
Sista ansökningsdag2018-10-16
Referensnr18-71-0180
Publicerad2018-09-18
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Trädgårdens kök
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100%*
Tillträdesdag
2018-10-16
Sista ansökningsdag
2018-10-16
Referensnr
18-71-0180
Publicerad
2018-09-18


Nu söker vi en kock till trädgårdens kök med brinnande intresse för matlagning, service och utveckling!

Vilka är vi?

Vill du vara med och utveckla Sveriges bästa äldreomsorg – välkommen till oss i Jönköping. Vi är 2300 tillsvidareanställda medarbetare med det gemensamma målet att erbjuda våra medborgare ett brett utbud av vård och omsorg av hög kvalitet. Mat och kosthållning är en av de viktigaste delarna i detta arbete. I våra 20 kök jobbar totalt 130 medarbetare och vi levererar tillsammans i snitt 4000 portioner till våra medborgare per dag i form av måltider i våra egna restauranger och som matkorgar för distribution till enskilda hem.

Trädgårdens kök ligger i centrala Huskvarna i anslutning till bussförbindelser. Vi söker nu en kock till Trädgårdens kök, som är ett av de mindre köken i kommunen. Varje dag producerar vi lunch till ca 75 personer och ca 75 port kvällsmål till boende i huset. I köket är vi 2 kockar som tillagar god och näringsriktig kost.

Vad gör vi?
Arbetsuppgifterna inkluderar matlagning från grunden, specialkoster, salladsberedning, servering i vår restaurang, städ, disk, arbeta i kostdataprogram (Matilda), beställningar via webb till våra huvudleverantörer samt egenkontrollmätningar. Arbetstiderna är förlagda till dagtid och varannan helg

Vem söker vi?
Du som söker ska vara utbildad kock och med fördel ha erfarenhet från storkök eller restaurang. Du ska ha ett genuint intresse och känsla för matlagning, med vilja att vara med och fortsätta pröva och utveckla nyheter/metoder.

Då ensamarbete förekommer är det av största vikt att du är självgående och strukturerad i ditt arbete. Du ska också ha lätt för att samarbeta samt ha förmågan att arbeta i ett högt tempo. Ditt fokus är god kvalitet och att du sätter våra gäster i centrum ser vi som en självklarhet.

Goda kunskaper inom data och IT-baserade kostprogram är önskvärt. Vi ser även att du har goda kunskaper i svenska, både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad erbjuder vi?

I våra kök jobbar vi med professionell matlagning på dagtid och med trygga anställningsvillkor. Vi är måna om att våra medarbetare ska må bra och vara friska, varför vi aktivt arbetar efter vår friskvårdspolicy samt erbjuder rabatter inom friskvårdsområdet.

Övrigt
*Jönköpings kommun erbjuder alltid 100 % tjänstgöringsgrad, denna tjänst avser 90 %. Ange önskad sysselsättningsgrad i din ansökan.

Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar

Caroline Bardh, Kostchef, 036-107925
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.