search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Förskollärare

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsSmedbyns förskola
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2019-01-01
Sista ansökningsdag2018-10-14
Referensnr18-60-0694
Publicerad2018-09-14
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Smedbyns förskola
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2019-01-01
Sista ansökningsdag
2018-10-14
Referensnr
18-60-0694
Publicerad
2018-09-14

Arbetsplatsbeskrivning
Du är välkommen till Smedbyns förskoleområde som har fem förskolor i det natursköna området på Huskvarna söder. Vårt natursköna läge och mångkulturella område ger många möjligheter till inspiration och upplevelser. Vi har gångavstånd till bibliotek, gamla Smedbyn och Slottsvillan som berikar barnens lärmiljö på förskolan. Du har möjlighet att utvecklas i din yrkesroll både enskilt och tillsammans med arbetslaget. Tillsammans gör vi nu en resa i vårt spännande utvecklingsarbete med förskolans systematiska kvalitetsarbete!

Arbetsuppgifter
Vi söker flera legitimerade förskollärare till Smedbyns förskola, där möjlighet ges till ett samarbete i samma arbetslag. Du har i uppdraget möjlighet att arbeta i åldrarna 1-3 år eller i åldrarna 3-5 år. Som förskollärare har du huvudansvaret för den pedagogiska verksamheten där utbildning och undervisning sker utifrån förskolans styrdokument. Tillsammans med erfarna förskollärare i huset samt i förskoleområdet bidrar du med din erfarenhet och kompetens för att utforma, leda och utveckla verksamheten, där alla barn har lika rätt till lärande och utveckling. Vi söker dig som är nyfiken på att ta tillvara barnens kreativitet och förmågor.

Vem är du?
Vi söker flera legitimerade förskollärare till Smedbyns förskola, varför vi ser att du är legitimerad förskollärare. Har du ännu inte legitimation är du också välkommen att söka. Du får gärna ha erfarenhet av/eller ett stort intresse av att arbeta med mångfald. Du förväntas ha goda kunskaper inom IKT.
Som person har du lätt för att samarbeta med barn, kollegor och vårdnadshavare. Du skapar tillitsfulla relationer till barn, vårdnadshavare och kollegor och bidra till ett gott klimat för både barn och vuxna på vår förskola.

Varför välja oss?
Vi är en spännande arbetsplats med engagerade och positiva kollegor, barn och ledning.
du har möjlighet till
- mat tillagad från grunden av egen kock
- arbeta med Grön flagg
- semesterväxling
- arbetskläder utomhus
- fyra utvecklingsdagar/år
- introduktionsperiod för nyexaminerade
- handledning av specialpedagog
- kommunens friskvård och personalförmåner

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningen för detta dokument kan vara lång.

Här hittar du hur du kan göra din anasökan ur belastningsregistret.

Rekrytering kan komma att ske löpande under rekryteringsprocessen.


Upplysningar
Förskolechef
Helena Klasson
tel. 036-10 22 27
Helena.klasson@jonkoping.se

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.