search
Sök
menu
Meny

Sökes: utrustning till Fritidsbanken!

ungdomsben och skateboards. 

Nu börjar vi en insamling av sport- och fritidsutrustning för att bygga upp en rejäl fritidsbank. Kanske har du fotbollsskor, hjälmar, skateboard eller cyklar där hemma som inte används längre? Skänk det till Fritidsbanken så kan vi låna ut det till andra, som i sin tur kan prova på och utöva aktiviteter utan att köpa ny utrustning.

Fritidsbanken är som ett bibliotek fast med sport- och fritidsprylar. Här ska man kunna låna utrustning till olika aktiviteter i 14 dagar. Vad som finns att låna beror helt på vad privatpersoner, företag och föreningar har skänkt till oss. Därför påbörjar vi nu en insamling till Fritidsbanken. När vi har tillräckligt med saker kommer vi att öppna vår utlåningsbutik på Öxnehaga, Oxhagsgatan 75.

Fritidsbanken tar tacksamt emot alla typer av saker som kan användas till sport- och fritidsaktiviteter. Saker du inte längre använder kommer till nytta för någon annan, dessutom gör du en insats för miljön. Inget är för stort eller för litet att skänka och vi tar mer än gärna emot utrustning som fotbollsskor, gymnastikskor, klubbor, racketar, skateboard, inlines, skridskor, golfutrustning, skidor, frisbees, bollar, boule, hjälmar, skydd, stormkök, liggunderlag, tält och mycket mer.

Här kan du skänka:

Kvarteret Ödlan, Syrgasvägen 7, Jönköping (Innanför grindarna på baksidan har vi ett förråd för insamling).

Vecka 24
Måndag 12.00-17.00
Torsdag 10.00-15.00

Öppettiderna från och med vecka 25 varierar, så vänligen besök kvarteret Ödlans hemsida för aktuell information.

Kvarteret Ödlanlänk till annan webbplats

Sortergårdarna: Fasta inlämningsbodar finns i Jönköping, Huskvarna, Tenhult, Bankeryd, Bottnaryd, Torsvik.

Prylbil turné: Gränna/ Kaxholmen 5/10, Visingsö 28/8

Håll även utkik efter insamlingsevent vi anordnar.

Publicerad: 2019-06-14 11.57