search
Sök
menu
Meny

Dags att söka sommarjobb

En checklista med tre rader där alla är ikryssade. Stort hjärta, mental styrka och lagspelare. 

Nu söker Jönköpings kommun vikarier för sommaren. Inom socialförvaltningen finns 1 200 tjänster som du kan söka. Även i år kan du få bonus! Årets nyhet är speedintervjuer.

Just nu är det fullt fokus på att lösa bemanningen under juni, juli och augusti. För alla som får hjälp och stöd av socialförvaltningen är det viktigt att upprätthålla den service, vård och omsorg som varje individ har behov av. Samtidigt ska personalen få tid till återhämtning.

– Vi lägger mycket tid på att få till sommarbemanningen på ett bra sätt. Det vi söker är personer med stort hjärta, mental styrka och som är lagspelare, säger Lena Pettersson, HR-chef socialförvaltningen i Jönköpings kommun.

Bonus även i år
Den som jobbar sammanhängande i sex veckor eller fler får bonus. Bonusen för åtta veckor är 5 000 kronor.

– Vi fortsätter med bonusen av samma anledning som vi införde den förra året; för att våra medarbetare ska få sin semester, 4 veckors sammanhängande ledighet under juni till augusti, berättar Lena Pettersson.

Speedintervjuer
Nytt för i år är att cheferna håller i speedintervjuer under två rekryteringsträffar på Juneporten, 6 mars och 16 april kl. 16.00-18.00.

Publicerad: 2018-02-07 11.05